Translate

fredag 24. januar 2014

KRISETRILOGIEN I MEDIA

SE  



"Nina Ossavy ikke bare skriver om ekte forhold, men formidler forholdene med en uforstilt nærhet; fritt for "flink" og distanseskapende dialog. Forhåpentligvis får manuset en trygg reise fra tekst til spillefilm og teaterstykke,. Med Nina selv i hovedrollen- som undere lesningen- kan SE bli severdig i ferdig form; ektefølt, basalt og troverdig"



STILL IN SILENCE 




«Still in Silence» har tatt det politiske teater til et nytt nivå med en sjokkerende, åpnende, dialektisk og utforskende forestilling som griper inn i det virkelige livet."
http://www.scenekunst.no/pub/scenekunst/main/?aid=4764


"Med skuespillet til Ossavy og Kolbenstvedt blir søkelyset satt på en viktig og vanskelig sak. Jeg håper at de blir hørt, for jeg ble i hvert fall engasjert etter å ha sett stykket."  http://www.scenekunst.no/pub/scenekunst/nyheter/?aid=4765

"Med Still in Silence utforsker Nina Ossavy og Marius Kolbenstvedt måter å lage politisk teater på og dermed betingelsene for å ytre seg."
http://dramatiker.no/sa-det-var-takket-vaere-teatret-at-du-ikke-ble-selvmordsbomber-henning/

Lokalavisen skriver om bandet vårt! DRM band:
http://www.amta.no/lokale_nyheter/article7120393.ece

OIKOS skriver forhåndsomtale:
http://www.oikos.no/newsread/page.aspx?docid=14626

Fra P2 Kulturhuset:
http://radio.nrk.no/serie/kulturhuset-hovedsending/mktr15025113/17-12-2013#t=3m53s

Fra Dagsavisen:
http://www.dagsavisen.no/kultur/stillheten-og-biedoden-pa-scenen/


BIOS 



"Det personlige engasjementet kan oppleves smittende i den grad at man kommer ut av salen med ønske om å bruke livet sitt på noe viktig. Samtidig er det lett å føle apati i møte med problemenes enorme omfang. Det gamle slagordet ”Tenk globalt, handle lokalt” gjør seg gjeldende i det som blir forestillingens lyseste punkt, nemlig avslutningsfilmen hvor Nina Ossavy en vakker, smilende sommerdag får seg sin egen bikube." 

Fra scenekunst.no
http://www.scenekunst.no/pub/scenekunst/review/?aid=4192

"Man går ikke uberørt hen i natten etter en forestilling av dette format, som også inkluderer et meget klarrøstet, engasjert kor i sjarmerende side blomsterkjoler, en vemodig strengesolist, rystende statistiske data, og et scenisk ensemblenærvær av de få."

http://kunstbevegelsen.wordpress.com/2013/10/28/nydelige-enkeltprestasjoner-i-miljokontekst/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar